Про денник

Вітаю Вас!

Радий, що завітали і зацікавилися цим блогом.

Передумовою його створення і наповнення, є бажання зберегти якнайбільшу кількість інтерв’ю в одному місці, на наш погляд це має бути така собі Бібліотека розмов України. Дуже багато людей говорять мудрі і правильні речі, головне їх зрозуміти і почути.

Для цього, власне, я і наповнюю цей сайт. А ще, багато ресурсів зникли з мережі, тому тут ми зберегли хоча б інтерв’ю які були на них, ось тільки деякі – sumno.com, Літакцент, cultprostir, opinionua.com, thekyivreview.com, tureligious.com.ua (Філософія і релігієзнавство), polyartgallery.com, Ukrlit.com, Сіль, Солі, Oupenstudy, Віче, ukrcinema.com та інші сайти інформація з яких зникла НАЗАВЖДИ.

В цьому деннику, старатимусь не публікувати монологи, що останнім часом активно пропонуються ЗМІ як інтерв’ю, оскільки це щось не дуже схоже на діалог, можливо окремі статті – лише як винятки…

Всі розмови тут взяті виключно з відкритих джерел і належать першоджерелу.

Якщо ви бажаєте нам допомогти, можна долучитися фінансово – хотілося б переїхати на новий хостинг і домен, на це потрібно десь 300-400 доларів, тож, якщо вам цікаво пишіть нам у коментарях.

Трішки історії

На початок лютого 2013 року назбиралося близько 700 розмов з цікавими і непересічними людьми з цілої планети, в жовтні їх було вже понад 1400. В червні 2015 ми опублікували вже 3 тисячі розмов:) А вже на вересень 2016 ми “докотилися” до 5 тисяч, 31 серпня 2019 – 13500 інтерв’ю; 5 травня 2021 р. – 19050, 1 січня 2022 р. – 21500 бесід, 10 вересня 2022 р. – 24 тис., 7 березня 2023 – більше 26 тисяч.

Отаке))

Важливо знати щодо Пошуку. Платформа погано шукає тому, раджу в полі пошуку, ОБОВ’ЯЗКОВО писати прізвище  з ВЕЛИКОЇ літери (наприклад – Волошин).

Улюблені інтерв’ю дали Андрій Середа (тут і ще тут), Дмитро Білий, Віктор Морозов, Іван Андрусяк, Владислав Єрко, Борис Возницький, Іво Бобул і багато інших.

Інтерв’ю про Треті Визвольні Змагання є у відповідному розділі, тут залишимо ті котрі дуже треба побачити і прочитати Євген Малолєтка, Михайло Палінчак,

Посилання на інші неопубліковані розмови прошу залишати у коментарях.
Дякую … 😉

Підписуйтесь на наші сторінки у Фейсбуці та Твіттері

Будьте добрими, сортуйте сміття, Бережіть природу і Україну!

 

15 responses to “Про денник

  1. Вау, дякую! Шикарно. МАЮ тепер ЧТИ-ва!

    Подобається

  2. А нових інтерв’ю не буде? варто вас фоловити?

    Подобається

  3. О! Вперше наткнувся на такі записи:)

    Подобається

  4. Сповіщення: Про денник | Блог Мар'яна Чорнія

  5. Сповіщення: Про денник | Блог Мар'яна Чорнія

  6. Ніщо не може сказати про особу і про те, як ця особа міняється в часі, більше, як низка інтерв’ю з цією особою. Багато інтерв’ю можна знайти лише тут, то ж цей блог крім пізнавального має ще й історичне значення. Щира вдячність його упорядникам!

    Подобається

  7. Marina Stepanskaya

    Дякую вам за чудовий ресурс! Така титанічна робота! Я у захваті!

    Подобається

Залишити коментар